Web-Fu!

Web-Fu!U petak, 14. decembra 2007. godine, u Ateljeu 212, sa početkom u 08:30h održaće se serija predavanja na temu nove generacije weba iz Microsoft ugla.

Neću zlurado primetiti da je ova “Sinergija na temu weba” nazvana prigodnim imenom Web-Fu!. Dakle, borilačke veštine na temu weba… a da se borimo… borimo se… to već i vrapci znaju.

Malu zamerku organizatorima treba uputiti zbog kasne najave (dva dana unapred). Tako će teže okupiti one koji baš rade kao web zanatlije.

Na Sinergiji sam prisustvovao predavanjima o SilverLightu, a i ovde će ova “bukvalno sjajna” tehnologija biti tema jednog od predavanja. Predavača lično znam – Boris Maletić, i ko bude tamo – dajem preporuku. Ponavljam nečije reči: šteta što je Beograd toliko zabačen od Novog Sada, ide mi se…

This entry was posted on Sreda, decembar 12th, 2007 at 16:01:28 and is filed under povedanje, programiranje. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply